13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияДжон Флорвиъс - MVP на BBALL.BG за 7 кръг в НБЛ

Джон Флорвиъс – MVP на BBALL.BG за 7 кръг в НБЛ

Центърът на Левски оформи КПД 37

Серията на Левски в НБЛ се превърна в три поред след успеха над Черно море Тича с 95:74 при визитата му във Варна. За него се развихри Джон Флорвиъс, който достигна до званието MVP на BBALL.BG за 7 кръг в родния елит.

Американецът оформи КПД 37 или най-висок сред играчите от спечелилите отбори. На сметката на столичани Джон Флорвиъс остави дабъл-дабъл – 20 точки и 14 борби, като стори това за първи път в шампионата през сезона.

Освен това, 211-сантиметровият баскетболист добави към статистиката си 5 асистенции, 1 открадната топка и 1 чадър за 26 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си Джон Флорвиъс бе 7/10 (70%) и 6/9 (66%) от линията за изпълнение на наказателни удари.

Идеална петица на BBALL.BG за 7 кръг в НБЛ

Със същия коефициент 37 този кръг завърши и Зейн Ноулс, но неговият ЦСКА загуби от Берое с 81:85 като гост. Центърът също достигна до дабъл-дабъл за „армейците“ – 24 точки и 10 борби плюс 2 асистенции и 1 чадър за 32 минути на терена.

Калвин Годфри – най-добър шести играч на BBALL.BG за 7 кръг в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани