7.4 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАДжими Бътлър към Лейкърс: Имате проблем (видео)

Джими Бътлър към Лейкърс: Имате проблем (видео)

Баскетболистът на Маями чул същото от Леброн Джеймс

Джими Бътлър се превърна в герой за Маями, като го изведе до първа победа във финалите в НБА след 115:104 над Лейкърс. Бившият възпитаник на университета Маркет приключи мач №3 от дуелите за златото в лигата с трипъл-дабъл от 40 точки, 11 борби и 13 асистенции.

По време на последната четвърт Бътлър се обърна към Лейкърс с фразата “Имате проблем”, а самият той сподели от какво е била продиктувана реакцията му.

Чух същите думи в края на първата част от Леброн. И аз му казах това. Това е съперничество. Той се възползвам много пъти от ситуацията и аз го уважавам за това. Но тези дни свършиха. Сега имам добри съотборници. Не се предаваме. Ще се борим до самия край и ще се опитаме да изравним резултата в серията”, закани се баскетболистът на Маями.

Джими Бътлър стана първият играч, който има повече точки, борби и асистенции от Леброн Джеймс в мач от финалите в НБА, включително и от съотборниците му. Представянето на участника в 5 издания на Мача на звездите отвъд океана не бе подминато и от легендата Меджик Джонсън, който заяви, че Бътлър e показал невероятни лидерски качества.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани