1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАДжейлън Браун: Уориърс използват всякакви трикове, но ние трябва да бъдем по-умни...

Джейлън Браун: Уориърс използват всякакви трикове, но ние трябва да бъдем по-умни (видео)

Знам какво да очаквам от Дреймънд Грийн, допълва баскетболистът на Бостън

Една от звездите на Бостън в НБА Джейлън Браун коментира ситуацията с Дреймънд Грийн от втория период на мач №2 от серията за златото в НБА. Двамата се спречкаха, а крилото на Уориърс избегна техническо, след като вече имаше едно такова от първата част.

Не знаех, че той вече има едно техническо, аз просто играя баскетбол и първо мисля за него. В този момент имаше нарушение. Що се отнася до техническите, това е работа на съдиите да решат, те биха могли да вземат всякакво решение. Но не знам какво трябваше да направя в тази ситуация. Някой поставя краката си над главата ми и след това се опитва да ми свали шортите. Не разбирам какво беше това„, казва Джейлън Браун.

Знам какво да очаквам от Дреймънд. Той ще играе силно, ще бута, ще ме хване. Остава само да приемем това предизвикателство в следващия мач. Те използват всякакви трикове, ние трябва да бъдем по-умни и да реагираме по правилния начин“, добави баскетболистът на Селтикс, който се отчете със 17 точки и 6 борби срещу Голдън Стейт.

Голдън Стейт отвърна за 1-1 във финалите в НБА (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани