18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияДеян Карамфилов: Силата на нашия отбор е дългата ротация

Деян Карамфилов: Силата на нашия отбор е дългата ротация

Засилихме защитата и агресивната игра в последната част, допълни гардът на Рилски спортист

Ние като че ли играхме някак на по-бавно темпо през целия мач. Видях това нещо още третата част и реших да започна последната по-агресивно. Не бяхме в бонус все още, засилихме защитата и агресивната игра, и оттам направихме няколко лесни точки. След като поведоха с 6 точки, ние направихме една серия и оттам се обърна мача„, сподели гардът на Рилски спортист Деян Карамфилов след успеха над Левски с 82:78.

С Брендън Браун се разбираме много добре и извън терена. Излизаме заедно, правим си услуги един на друг. Много добър съотборник е. Той днес започна много силно, тройката му тръгна, както и играта, но на други – не. Затова имаме толкова дълга ротация, това е силата на нашия отбор„, добави баскетболистът на самоковци, който се отчете с 10 точки и 7 асистенции.

Когато играхме във ФИБА Къп, там се залагаше на тази физическа игра. С тези мачове, тук в България бяхме по-убедителни преди Нова година. Стараем се да подобряваме това сега. Мисля, че се видя в края на двубоя, каза още Деян Карамфилов.

Рилски спортист излъга Левски в дербито на кръга в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани