21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияДеян Карамфилов: Започнахме агресивно още от самото начало

Деян Карамфилов: Започнахме агресивно още от самото начало

Достатъчно опитни сме, за да не допуснем подценяване във втория мач след тази убедителна победа, сподели гардът на Рилски

Ключовото беше, че започнахме агресивно още от самото начало. Въпреки че те вкараха някои трудни шутове, до полувремето показахме доста добра защита. След това смятам, че се поизмориха, защото имат по-къса ротация от нас“, сподели гардът на Рилски спортист Деян Карамфилов след успеха над Спартак с 94:65 в мач №1 от полуфиналите в НБЛ.

Доста често се случва да правим разлика над 10 точки във втория период, но всеки мач е различен. В Ямбол имахме страхотна първа четвърт, но след това не бяхме толкова добри през втората част, но това е баскетболът. Ние имаме по-дълга ротация, Спартак нямат толкова смени, с колкото ние разполагаме. След като и Божидар Аврамов се контузи, това още повече им скъси ростера“, каза още баскетболистът на самоковци, който се отчете със 17 точки и 5 асистенции днес.

Трей Портър е много полезен за отбора, MVP на лигата, много е атлетичен и затваря много добре коша отдолу. Убеден съм, че ще направи всичко възможно да помогне на отбора да постигне крайната си цел. Смятам, че ние сме вече достатъчно опитни, за да не допуснем подценяване във втория мач след тази убедителна победа“, добави Деян Карамфилов.

Рилски спортист на високо темпо на старта на полуфиналите в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани