11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАДенвър се изкачи пети на Запад (видео)

Денвър се изкачи пети на Запад (видео)

Нъгетс победиха Лейкърс като гости

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър се изкачи до петото място в Западната конференция на НБА. Нъгетс се справиха с Лос Анджелис Лейкърс със 129:118 като гости, което ги изведе до четвърти успех в последните им пет мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: MVP в НБА през миналия сезон Никола Йокич поведе колоната на реализаторите за Денвър. Сърбинът приключи с 38 точки, като бе 15/22 при стрелбата си от игра, плюс 18 борби и 6 асистенции.

От неговите колеги Уил Бартън добави 25. Арън Гордън се отчете с 24 точки и 8 борби.

Леброн Джеймс не игра за Лейкърс. В негово отсъствие Антъни Дейвис бе най-добър с 28 точки, 9 борби и 8 асистенции. Ръсел Уестбрук остави срещу името си 27, 10 борби и 7 асистенции. Кармело Антъни се включи от пейката със 17 точки.

КЛЮЧЪТ: Нъгетс изиграха силна последна четвърт, която спечелиха с 34:24, за да си осигурят победата. Денвър направи серия от 17-5 в средата й, дело на ДеМаркъс Казънс, Арън Гордън, Уил Бартън и Никола Йокич, за да дръпне със 117:106 и до финалната сирена не изпусна водачеството.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани