9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАДенвър отвърна на удара за 1-1 на Запад (видео)

Денвър отвърна на удара за 1-1 на Запад (видео)

Патрик Бевърли бе изгонен в края на двубоя

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър отговори на предизвикателството на Клипърс, отправено на старта на полуфиналите в НБА. Нъгетс отказаха съперника със 110:101, за да стигнат до 1-1 победи в серията от втория кръг на плейофите на Запад.

НАЙ-ДОБРИ: Джамал Мъри се отчете с 27 точки и 6 асистенции за Денвър. Никола Йокич оформи дабъл-дабъл – 26 и 18 борби. Гари Харис и Пол Милсап нанизаха по 13 точки.

Пол Джордж бе най-добър за Клипърс с 22 точки и 8 борби. Ивица Зубац се разписа с 15 и 9 борби. Кауай Ленърд и Лу Уилямс останаха с по 13 точки, като първият допълни сметката си с 10 борби и 8 асистенции.

ПОВРАТНА ТОЧКА: Нъгетс стартираха ударно и след 12-0 дръпнаха с 44:25 в края на първата част. Денвър опазваше двуцифрената си преднина през по-голямата част от двубоя, но серия от 7-0 доближи Клипърс до 86:91 през последната четвърт. 10 безответни точки на Никола Йокич и компания сложиха точка на спора в срещата.

И ОЩЕ: Гардът на Клипърс Патрик Бевърли бе изгонен в края на мача след две технически нарушения заради протест към отсъждане на нарушение от страна на съдиите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири победи от седем двубоя. Мач №3 между Денвър и Клипърс ще бъде на 8 септември.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани