5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАДеймиън Лилард: Хората обичат да обсъждат какво трябва да правя, досадно е

Деймиън Лилард: Хората обичат да обсъждат какво трябва да правя, досадно е

Това говори за начина, по който играта се е променила, смята гардът на Портланд

Баскетболистът на Портланд в НБА Деймиън Лилард се дразни, когато чува слухове за евентуално напускане на настоящия му отбор. Това призна самият той пред медиите отвъд океана.

Мисля, че това говори за начина, по който играта се е променила. Говори за външния натиск. В момента е много трудно в лигата, защото хората имат достъп до нас чрез социалните мрежи. Това води до факта, че играчите са готови на всичко, за да спечелят титлата„, сподели победителят от конкурса по тройки в Солт Лейк Сити.

Деймиън Лилард показа най-точен мерник в конкурса по тройки (видео)

Хората обичат да обсъждат какво трябва да правя, обичат скандалите, понякога е досадно. Всички ми казват какво трябва и какво не трябва да правя, сякаш наистина ги е грижа за мен“, допълва Деймиън Лилард.

През този сезон гардът има средни показатели от 31.4 точки, 4.3 борби и 7.3 асистенции в общо 46 двубоя на Трейл Блейзърс в най-силното първенство в света.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани