11.6 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАДеймиън Лилард наказа Филаделфия (видео)

Деймиън Лилард наказа Филаделфия (видео)

Гардът навъртя 39 точки за Портланд

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Портланд ликува за осми път у дома в НБА през 2021/2022. Пред своите фенове Трейл Блейзърс се справиха с Филаделфия със 118:111, за да достигнат до девети успех в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Деймиън Лилард навъртя рекордните за себе си през сезона 39 точки за Портланд, като бе 14/14 от линията за изпълнение на наказателни удари. Освен това, гардът направи и 7 асистенции.

От неговите колеги Си Джей Маккалъм финишира с 18 точки, 6 борби и 5 асистенции. Норман Пауъл добави 17.

Тобайъс Харис и Тайрис Макси бяха най-резултатни за Филаделфия с по 28 точки, като първият овладя и 8 борби. Джордж Нианг остана с 15.

КЛЮЧЪТ: Без Джоел Ембийд, който пропусна седми пореден мач, заради здравните протоколи, Сиксърс не се отказваха и чрез Тобайъс Харис намалиха до 95:97 6.18 преди края. В следващите минути обаче Трейл Блейзърс не позволиха обрат и стигнаха до победата, водени от Деймиън Лилард. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 ноември Портланд ще бъде домакин на Денвър, а два дни по-рано Филаделфия ще излезе срещу Сакраменто.

СТАТИСТИКА ОТ ПОРТЛАНД – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани