3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияДвама си поделят приза за МVP на BBALL.BG за 6 кръг в...

Двама си поделят приза за МVP на BBALL.BG за 6 кръг в НБЛ

Брендън Браун и Димитър Маринчешки достигнаха до КПД 33 в мачовете на своите отбори

Не един, а двама баскетболисти заслужиха званието МVP на BBALL.BG за 6 кръг в НБЛ. Това са Брендън Браун от Рилски спортист и Димитър Маринчешки от Спартак Плевен, като и двамата достигнаха до КПД 33 в мачовете на своите отбори. Това е най-високият коефициент сред играчите от спечелилите тимове през последната седмица.

Брендън Браун бе сред най-добрите при успеха на Рилецо над Балкан с 85:73 в дербито на последния кръг в родния елит. Гардът се разписа с 24 точки, 5 борби, 6 асистенции и 2 откраднати топки за 26 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си американецът бе 6/8 (75%) от средно разстояние, 3/5 (60%) зад дъгата и 3/3 (100%) от линията за изпълнение на наказателни удари.

Димитър Маринчешки бе сред виновниците за победата на Спартак над Шумен с 84:71. Крилото остави на сметката на плевенчани дабъл-дабъл след 24 точки и 10 борби плюс 3 асистенции, 2 откраднати топки и 2 чадъра за 34 минути като титуляр. Един от реализаторите в НБЛ бе 11/18 (61%) от средно разстояние и 2/2 (100%) от фаул линията.

Идеална петица на BBALL.BG за 6 кръг в НБЛ

Томислав Минков – най-добър шести играч на BBALL.BG за 6 кръг в НБЛ

Снимки: НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани