8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияДарин Иванов: Левски спечели заслужено

Дарин Иванов: Левски спечели заслужено

Важно е да сме здрави и да не спираме с тренировките, каза още гардът на Ямбол

„Започнахме доста здраво, бяхме се подготвяли за такава игра срещу Левски, който е сред основните фаворити за титлата този сезон. Мисля, че направихме няколко 3-4 глупави нападения, които гостите наказаха. Когато позволиш да ти поведат с 10 точки, след това е много трудно да изравниш и да обърнеш срещата. Левски спечели заслужено„, смята гардът на Ямбол Дарин Иванов, който наниза 13 точки срещу столичани.

Тази голяма пауза, която се получи заради националните отбори, ни повлия за подготовката на нас и на Левски. Важно е да сме здрави в тази тежка ситуация и да не спираме с тренировките, мисля, че резултатите ще дойдат. Гостите стартираха с по-мека защита, нашата игра се получаваше добре, но след това промениха своята игра в дефанзивен план и оттам дойде разбиването на нашето нападение. Загубихме организация, което трябва да поправим в близко бъдеще“, допълни баскетболистът на ямболии.

Вече играхме контрола с Академик Пловдив. Знаем стила на този отбор и неговите силни страни. Ще се подготвим по най-добрия начин, излизаме за победа тази събота. Това е тим от нашия ранг, надявам се да бъдем здрави“, каза още Дарин Иванов пред Max Sport 2.

Левски Лукойл мина кота 100 в Ямбол

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани