21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаДаниел Хакет отчая АСВЕЛ в Евролигата (видео)

Даниел Хакет отчая АСВЕЛ в Евролигата (видео)

ЦСКА Москва спечели за 12-ти път в турнира

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва триумфира за втори пореден път в Евролигата през този сезон. Селекцията на Димитрис Итудис се справи с АСВЕЛ с 90:83 у дома в мач от 21 кръг в турнира на богатите. Руснаците са с баланс от 12-7 и са пети в класирането, докато французите са 10-ти са 8 успеха и 10 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Даниел Хакет изглежда се намира в добра форма, като навъртя рекордните за себе си през сезона 27 точки с екипа на ЦСКА Москва, допълнени от 5 борби и 4 асистенции. Алексей Швед добави 17. Мариус Григонис се отчете с 16 точки. Никола Милутинов остана на крачка от дабъл-дабъл – 12 и 9 борби.

Маркъс Найт бе най-добър за АСВЕЛ с 16 точки и 7 борби. Ели Окобо се разписа с 15 и 5 асистенции. Джеймс Гист остана с 14 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: След оспорвани 30 минути ЦСКА Москва започна последната четвърт със серия от 7-0, завършена с тройка на Мариус Григонис, за 69:61. Даниел Хакет нямаше спиране и изведе домакините до двуцифрен аванс за първи път след 80:68. АСВЕЛ реагира чрез Ели Окобо и Маркъс Найт, за да намали до 81:85, но в края руснаците издържаха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 януари ЦСКА Москва ще приеме Армани Милано, а АСВЕЛ ще се изправи срещу Цървена Звезда.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА МОСКВА – АСВЕЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани