12.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Разликата се получи в елементарните грешки, които правим

Даниел Клечков: Разликата се получи в елементарните грешки, които правим

Нашата цел трябва да бъде да се опитаме да се доближим максимално до силните отбори в НБЛ, казва още наставникът на Черно море Тича

„Започнахме мача агресивно, не успяхме да задържим това темпо, когато Левски отговори с по-голяма агресия и твърда защита. Нормално е, доста сме млади, а Левски е добър отбор. Разликата се получи в елементарните грешки, които правим, така че дори не можем да се върнем, също така точките от втори шанс“, коментира треньорът на Черно море Тича Даниел Клечков след загубата на своя отбор от Левски с 60:96 на старта в НБЛ.

Към момента това е реалната разлика между двата отбора, но нашата цел трябва да бъде да се опитаме да се доближим максимално до силните отбори в НБЛ, тогава ще сме свършили много добра работа. В отбора има потенциал, защото сме млади, има талант, но има и много работа. Мисля, че можем да играем и по добре, но това ще става с времето, нужно е търпение“, каза още наставникът на варненци.

Убедителен Левски на старта на сезона в НБЛ (видео)

Ето и какво бе мнението за двубоя на Лъчезар Тошков, който се разписа с 8 точки срещу бившия си тим.

Получи се голяма разлика главно заради разликата в класата на двата отбора. Голяма част от нашите стрелби не влизаха. Атмосферата в отбора е страхотна, много бързо се приобщих. Чувствам се много добре. Надявам се да стане интересно първенство. Ние сме млад отбор и много амбициозен. С много труд и тренировки, вярвам че ще покажем повече.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани