13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Много елементарни, лесни ситуации, пропуснати отново под коша

Даниел Клечков: Много елементарни, лесни ситуации, пропуснати отново под коша

Нелош мач, но все пак си е загуба, каза още треньорът на Черно море Тича

Равностоен мач. Мога да поздравя нашия отбор, 30 минути игра равностойно. Имаше микроситуация, в която крадем топката, трябваше да вкараме кош и евентуално даже да поведем в резултата, но Мартин Стефанов я изпусна. Оттам получаваме два коша и в тази ситуация може би ние можеше да поведем в края на третата част и да стане малко по-различно, да влезем в четвъртата част с аванс за нас. Затова казвам, 30 минути играхме супер“, коментира треньорът на Черно море Тича Даниел Клечков след поражението от Черноморец със 79:99.

На пръв поглед 50 борби са хванали Черноморец, много ни е трудно този сезон. Докато не възмъжеем, това ще ни бъде огромен проблем. Следващият проблем, който отново е налице, много елементарни, лесни ситуации, пропуснати отново под коша. Ако не се лъжа, са поне около 10, които, ако ги сметна по 2, са 20 точки. Генерално, нелош мач, но все пак си е загуба. Така че трябва да си вадим изводите от нея и следващия мач, ако може да изкараме 35 минути на много добро ниво и добро темпо„, добави наставникът на варненци.

Черноморец спечели в морския сблъсък в последния мач на Веселин Георгиев във Варна (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани