13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт отпразнува титлата в НБА с парад в Сан Франциско (видео)

Голдън Стейт отпразнува титлата в НБА с парад в Сан Франциско (видео)

Шампионите в лигата се забавляваха с феновете на една от главните улици в града

Голдън Стейт отпразнува 7-мата си шампионска титла в НБА. Хиляди се стекоха на парада на Уориърс, който се проведе в Сан Франциско и бе в чест на триумфа над Бостън с 4-2 победи във финалната серия в най-силното първенство в света.

„Това е невероятно. Когато в една група има разбирателство и се работи здраво, се случват добри неща. Нещото, което направихме и което продължаваме да правим, ще се помни по-дълго от този парад„, заяви лидерът на Уориърс Стеф Къри, който пристигна на тържеството с наградите за МVP в Мача на звездите в НБА, за Най-полезен играч на финалите в Западната конференция и на финалната серия, както и с пура и синджир, на който бяха окачени три шампионски пръстена в НБА.

Колегата на Къри Клей Томпсън впечатли с поява, след като избра лодка за придвижването си. Дреймънд Грийн пък даде тон на парада с няколко думи:

Благодаря ви, и както винаги, обичам ви всички, каза Грийн, обръщайки се към феновете.

„Всички тези момчета са специални и уникални. Тази титла може би е най-малко вероятната от гледна точка единствено на позицията, на която бяхме през последните няколко сезона. Имаше много неизвестни„, сподели треньорът на Голдън Стейт Стив Кър, който изведе тима до четвърто злато в лигата от 2015 г. насам.

Шампионите се качиха на специални автобуси, придружавани от най-близките си хора, като преминаха през една от главните улици на Сан Франциско – „Маркет Стрийт“.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани