5.9 C
София
понеделник, ноември 23, 2020
Начало България Глоби от 500 лв. за Левски Лукойл след дербито в Стара Загора

Глоби от 500 лв. за Левски Лукойл след дербито в Стара Загора

НБЛ санкционира "сините", заради технически нарушения

Левски Лукойл получи санкции в размер на общо 500 лв. след дербито срещу Берое, проведено на 18 октомври в Стара Загора и спечелено от столичани със 79:77. Това стана ясно, след като Дисциплинарно-административният съвет към лигата излезе с решенията си от заседание, проведено на 26 октомври.

Ето и какви са наказанията, наложени на Левски Лукойл:

– Налага на старши-треньора на БК Левски Лукойл – Константин Папазов – глоба в размер на 200 (двеста) лева, на основание чл. 35, т. 3 от ДАП на НБЛ за отсъдено техническо нарушение в среща №7 между отборите на БК Берое и БК Левски Лукойл, проведена на 18.10.2020 г.

На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.2 не подлежи на обжалване.

– Налага на Йордан Минчев, състезател с №11 от отбора на БК Левски Лукойл, глоба в размер на 100 (сто) лева на основание чл.34, т.1 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща №7 между отборите на БК Берое и БК Левски Лукойл,  проведена на 18.10.2020г.

На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не подлежи на обжалване.

-Налага на Данило Тасич, състезател с №15 от отбора на БК Левски Лукойл, глоба в размер на 100 (сто) лева на основание чл. 4, т.1 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща №7 между отборите на БК Берое и БК Левски Лукойл,  проведена на 18.10.2020г.

На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не подлежи на обжалване.

-Налага на БК Левски Лукойл, имуществена санкция в размер на 100 (сто) лева на основание чл.34, т.1 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща №7 между отборите на БК Берое и БК Левски Лукойл,  проведена на 18.10.2020 г.

На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не подлежи на обжалване.

Междувременно стана ясно още, че Спартак Плевен е със санкция от 200 лв., заради „неизправни измервателни уреди в среща №8 между БК Спартак Плевен и БК Балкан“, проведенa на 19 октомври. С наказание от 100 лв. след двубоя е гардът на плевенчани Мартин Маринов, а причината е техническо нарушение.

Виктория Петрова
"Някъде зад спортиста, който сте станал, и часовете тренировки и треньорите, които са ви натискали, е едно малко дете, което се влюби в играта и никога не погледна назад… играйте за него“, Миа Хам!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Популярно

Отиде си Симеон Варчев

Днес, след дълго боледуване, на 77-годишна възраст ни напусна едно от големите имена в българското треньорство – Симеон Варчев. Това съобщават от българската федерация...

Селекционерът на Гърция с добри думи за България (видео)

Селекционерът на Гърция Танасис Скуртопулос не спести добрите си думи за българския национален отбор. Специалистът обаче потвърди, че тимът му ще гони задължителни две...

Дерик Роуз открива мотивация в сина си

Една от звездите в НБА Дерик Роуз разкри своята мотивация. 32-годишният гард сподели, че нещото, което го амбицира, е синът му Дерик Джуниър. “Синът ми...

Донован Мичъл отпразнува новия си договор със скок в басейн (видео)

Донован Мичъл отпразнува подобаващо новия си договор с Юта. 185-сантиметровият гард на “джазмените” не скри радостта си от добре свършената работа, като скочи в...

Последно коментирани