21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългари в чужбинаГеорги Сираков изведе Аурора Дезио до триумф в Италия, Николай Вангелов отново...

Георги Сираков изведе Аурора Дезио до триумф в Италия, Николай Вангелов отново на терена

Успех №9 за тима на двамата българи в Серия Б

Аурора Дезио на Николай Вангелов и Георги Сираков се върна към победите в Италия. Отборът на двамата българи изнесе лекция на Понтони с 80:64 у дома в мач от 16 кръг в регион B на Серия Б.

Георги Сираков даде тон на Аурора Дезио и се превърна в негов най-добър реализатор в срещата. Гардът отбеляза 23 точки, като бе 3/7 от средно разстояние, 3/6 от тройката и 8/9 от линията за изпълнение на наказателни удари. Освен това, бившият юношески национал допълни статистиката си с 1 борба, 5 асистенции и 1 открадната топка за 29 минути на паркета.

В игра след коронавирус се завърна Николай Вангелов, който се отчете с 6 точки и 5 борби за 11 минути. При стрелбата си центърът бе 2/3 за две точки и 2/4 от фаул линията.

Аурора Дезио има на сметката си 9 успеха и 7 поражения, което го поставя на петa позиция в подреждането. На 30 януари Николай Вангелов, Георги Сираков и тимът им ще се изправят срещу Фиоренцуола.

СТАТИСТИКА ОТ АУРОРА ДЕЗИО – ПОНТОНИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани