17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНационални отбориГеорги Глушков: Федерацията е осигурила условия, каквито трябва да има

Георги Глушков: Федерацията е осигурила условия, каквито трябва да има

Баскетболистите са тези, които ще играят, аз само ще чакам резултати, смята президентът на БФБ

Георги Глушков заяви, че българската федерация по баскетбол е осигурила всички условия на националите по време на лагера в Самоков. В Пресклуб „България“ днес той допълни, че е доволен от това, че в състава има млади състезатели, на които ще се даде шанс.

Баскетболистите са тези, които ще играят, аз само ще чакам резултати. Федерацията е осигурила условия, каквито трябва да има. Доволен съм от това, че има млади играчи, които се включват в подготовката. Съжалявам за Емил Стоилов, който не може да се присъедини. В момента имаме нужда и от ръст, така че аз съм доволен от това, че има състезатели, на които ще им се даде възможност да покажат какво могат на тренировките и контролите„, заяви Георги Глушков.

Условията са добри. Ясно е, че колкото пъти трябва да се направят PCR тестове, толкова ще направим, където и да бъде. Аз съм доволен, че лагерът ще бъде в Самоков, защото всичко е на едно място. Наскоро организираха турнир със строги изисквания на ФИБА, така че и това е една гаранция. Състезателите са здрави. За тях също е важно какво ще постигнем, така че се надявам на успех“, подчерта президентът на БФБ.

Росен Барчовски обяви имената на играчите за последните евроквалификации

Чавдар Костов: Трябва да спечелим на всяка цена срещу Латвия

ПрезGoogle
ИзточникSuperbasket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани