21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАГенералният мениджър на Сакраменто за Везенков: Той е човек, който може да...

Генералният мениджър на Сакраменто за Везенков: Той е човек, който може да играе на високо ниво (видео)

Ще говорим с него, казва Монти МакНайър

Сакраменто взе правата за НБА на българина Александър Везенков след сделка с Кливланд часове преди драфта, който се проведе миналата нощ. Качествата на крилото на Олимпиакос бяха високо оценени от генералния мениджър на „кралете“ Монти МакНайър.

В края на сезона говорихме, че искаме да добавим към състава си стрелец и това е приоритет за нас. В лицето на Везенков се сдобихме с един от най-добрите такива играчи, който е част една от най-добрите лиги в света. В нея той вече е продуктивен и се откроява„, казва Монти МакНайър.

Уменията на Везенков да стреля от разстояние, да хваща борби, да играе в защита и да бъде постоянна заплаха за съперника на паркета са неща, които не оставaт незабелязани от генералния мениджър на Кингс. Монти МакНайър иска да върне отбора в плейофите на най-силното първенство в света.

Вълнуваме се от този ход. Ще говорим с Везенков, за да видим той какво смята. Той е човек, който може да играе на високо ниво и това ни вълнува„, допълва Монти МакНайър.

Сакраменто взе правата на Александър Везенков за НБА (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани