9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияГалин Стоянов: Много е трудно у нас някой да ти вкара 97...

Галин Стоянов: Много е трудно у нас някой да ти вкара 97 точки и ти да победиш

От самото начало, каквото можа да се обърка, се обърка, е мнението на наставника на Черно море Тича

От самото начало, каквото можа да се обърка, се обърка. Имаме много ограничена ротация сред високите. Мисля, че още в първата част евентуалните, които можеха да играят четворка, в лицето на Мартин Стефанов и Веселин Георгиев, имаха по три фаула. Невероятен проблем оказа в ротацията за мача това нещо. Очаквах, че ще се получи проблем, но се получи много голям проблeм„, коментира случилото се срещу Академик Пловдив треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов.

Следващото нещо, което ми прави впечатление, е невероятно високият процент на Васил Бачев и Антъни Гуджино от тройката. Eдиният е 5 от 6, a другият – 5 от 7. 16 от 33, почти 50% зад дъгата е много. Другият проблем – и двата отбора имаме по 14 грешки. Разликата е, че те имат 26 точки след нашите, а ние имаме 9. 17 точки разлика има при един и същ брой грешки за двата отбора, което е проблем очевидно. И при борбата в нападение – ние имаме 14, а те -15, но разликата е, че ние имаме 6 точки, а те – 14 точки. Практически две идентични статистики по отношение на грешки и борби в нападение водят до общо 40 на 15 точки. Eто я разликата„, анализира видяното наставникът на варненци, които отстъпиха на своя съперник с 82:97 на старта на сезона в НБЛ.

Определено бяхме припряни, с огромно желание да покажем нещо и не можахме да покажем почти нищо, от това което трябваше. За съжаление е много трудно в баскетбола в България конкретно някой да ти отбележи 97 точки и ти да победиш. Очевидно е, че този път не можа да стане„, завърши Галин Стоянов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани