13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияГалин Стоянов: Доволен съм от старанието и желанието

Галин Стоянов: Доволен съм от старанието и желанието

Oставихме защитата за края, за да може да опитаме да изненадаме противника, каза още наставникът на Черно море Тича

Имахме друга идея като цяло за този мач. И в първия мач се получи подобна ситуация. Oставихме защитата за края, за да може да опитаме да изненадаме противника. Ние сме в състав, в който липсва огромна част от хората, на които разчитаме, говоря като качества и опит. Доволен съм от старанието и желанието на останалите„, каза Галин Стоянов за представянето на своя Черно море Тича в Бургас.

Доволен съм и от това, че когато се отвори голяма разлика, в крайна сметка момчетата емоционално успяха да се съберат и да направят нещо. Имахме абсолютно своя шанс в средата на четвъртата част – два фаула изтървани и един лесен кош. Там щеше мачът да се промени и можеше да го вземем„, допълни наставникът на варненци, които отстъпиха на бургазлии с 67:79.

Черноморец, с оглед на двубоя и резултата, естествено заслужава повече да победи, но в крайна сметка един мач се играе 40 минути. Ние се опитахме, но първото полувреме не бяхме на ниво. В нетипичен състав сме, опитваме си да наместим пластовете, не беше лесно. Но като характер показахме, че не се предаваме, доволен съм“, завърши Галин Стоянов, който ще продължи да води „моряците“.

Черноморец удържа Черно море Тича в морския дуел в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани