8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияГалин Стоянов внесе яснота на кои ще разчита в Черно море Тича

Галин Стоянов внесе яснота на кои ще разчита в Черно море Тича

С варненци тренира и националът Александър Янев

Черно море Тича ще стартира с контролите от предсезонната си подготовка още днес. Селекцията на Галин Стоянов ще приеме Спартак Плевен.

На 11 септември “моряците” ще гостуват на Черноморец в Бургас, а четири дни по-късно отново ще се срещат с “акулите”, но у дома. На 25 септември Черно море Тича ще премери сили с Ямбол.

Повече яснота около състава на варненци внесе треньорът Галин Стоянов. Ето и какво сподели той:

От 18 години сигурно сме най-добрата школа в България. Критерий за мен е колко юнoши успяват да попаднат в мъжкия тим и колко от тях играят в национални отбори“, заяви Галин Стоянов.

Александър Стойков и Михаил Молдов вече излизат от юношеския отбор. Мартин Йорданов – също. На Пламен Алексиев ще се разчита и през този сезон, но неговото бъдеще е в треньорска посока. Веско Георгиев остава твърдо. Сашо Янев на този етап също е част от отбора, но с него предстоят разговори. За тима ще играе и Цветомир Куртев. От Мартин Стефанов се очаква още повече през новия сезон. С отбора тренира и Милош Чойбашич, но той няма договор”, допълва наставникът на “моряците”.

Целта ни е да развиваме младите и да им даваме шанс за игра. Склонен съм да прощавам грешките на млади, но амбициозни състезатели“, смята Галин Стоянов.

Балкан, Рилски спортист, Берое и Левски Лукойл ще са сериозните отбори в първенството. Не отписвам и Спартак Плевен, който е със сериозна селекция. Ямбол ще има четирима американци в състава си. Черноморец също са с добра селекция. Очертава се сериозен сезон”, завърши наставникът на варненци.

ПрезGoogle
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани