10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияВ Самоков oтпускат 100 билета за фенове на Левски Лукойл

В Самоков oтпускат 100 билета за фенове на Левски Лукойл

Общо 1000 зрители могат да наблюдават мачовете от финалите в Самоков

След като стана ясно, че публиката се завръща в залите от утре (19 май), от Рилски спортист обявиха бройката на билетите за привържениците на Левски Лукойл за първите мачове от финалната серия в НБЛ.

На Левски Лукойл при капацитет на „Арена Самоков“ от 2000 души, седящи места (50% = 1000 души, без да се броят местата на ниво терен, там ще бъдат допускани само служебни лица), се полагат 10% (което е 100 билета в сектора зад гостуващия отбор, който ще бъде отцепен!)„, се казва в съобщение, публикувано на официалния сайт на Рилски спортист.

От самоковския клуб казват още, че привържениците ще могат да изполват само белите седалки, през място. Това е свързано с правилата за дистанция в спортните съоръжения, което бяха обявени по-рано днес от здравните власти. Феновете ще трябва да носят и маски.

Рилски спортист и Левски Лукойл ще се борят за златото в НБЛ в серия до четири победи от седем двубоя. Първите две срещи ще бъдат на 19 и 21 май в Самоков, а следващите две срещи ще са в София на 24 и 26 май.

ПрезGoogle
ИзточникRilskibasket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани