12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаВ намален състав Берое загуби от черногорци (видео)

В намален състав Берое загуби от черногорци (видео)

Старозагорци не успяха срещу Ибър в Балканската лига

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое допусна четвърто поражение в Delasport Балканска лига през този сезон. В своята зала „Общинска“ отборът на Бойко Миленков не успя срещу черногорския Ибър след 67:79 в мач от група B на турнира. Старозагорци имат в актива си и 2 победи, като заемат четвърто място в класирането.

НАЙ-ДОБРИ: И този път Берое бе без няколко баскетболисти – Обина Олека, Антон Кук и Дамян Минков, както и без новото си попълнение Дейзън Инграм. В тяхно отсъствие Марин Маринов бе най-добър с 16 точки и 6 борби. Мартин Сотиров добави 15. Александър Янев и Седариан Рейнс вкараха съответно по 13 и 12 точки, като първият овладя и 6 борби.

Светозар Попович бе най-резултатен за Ибър с 21 точки. Марко Люлич оформи дабъл-дабъл – 15 и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: Берое имаше аванс от 3 точки след 10 минути игра за 17:14. През втория период гостите направиха серия от 9-0, за да обърнат до 38:32 на голямата почивка. След паузата домакините се държаха близо до съперника в първите 5 минути, но след това Ибър дръпна с 16 точки след 9 безответни точки. Все пак старозагорци успяха да наваксат част от пасива си, за да запазят предимството си в директните двубои.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 13 декември Берое ще приеме Ирони Нахария. За Ибър пък предстои гостуване на Академик Пловдив в четвъртък (9 декември).

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ИБЪР

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани