10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНационални отбориВ Европа за националите: От тях зависи да докажат, че принадлежат към...

В Европа за националите: От тях зависи да докажат, че принадлежат към най-добрите

Анализаторите определиха целта на България за Евробаскет 2022

2022 г. ще донесе на феновете много емоции, тъй като през есента ще се проведе следващия Евробаскет. Шампионатът на Стария континент при мъжете ще бъде между 1 и 18 септември, а в него ще участва и България. 

На старта на новата година организаторите обърнаха внимание на всеки един от участващите отбори, определяйки накратко целите им за турнира. Ето какво написаха за България анализаторите от официалния сайт на Евробаскет 2022:

Най-ниско класираният отбор в класацията на ФИБА, който ще участва на европейското, казвате? Без победа на шампионат на Стария континент от 2011 г.? Е, от тях зависи да докажат, че принадлежат към най-добрите„, се казва в описанието на нашите.

„Лъвовете“ ще бъдат в група А на Евробаскет 2022 заедно с отборите на Испания, Русия, Грузия, Белгия и Турция. Първият мач на националите на европейското ще бъде на 1 септември срещу „Ла Фурия“ в Тбилиси.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани