21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаВ Европа заговориха за Константин Костадинов (видео)

В Европа заговориха за Константин Костадинов (видео)

Сайтът ID Prospects постави българина в един от Идеалните отбори на турнира в Истанбул

Константин Костадинов привлече вниманието на скаутите в Европа. Националът попадна в Третия най-добър отбор на турнира от серията Next Generation, провел се наскоро в Истанбул и организиран от Евролигата. Класацията е дело на сайта ID Prospects, който следи подрастващите както на Стария континент, така и в света. 

Българинът, който е част от юношеската формация на Реал Мадрид и се развива в школата на испанския гранд през последните години, спечели надпреварата в южната ни съседка със съотборниците си. Константин Костадинов и колегите му триумфираха в Истанбул след четири поредни победи.

В този турнир Константин Костадинов реализира средно по 7 точки, 3.5 борби и 2 асистенции в общо 4 мача на Реал Мадрид. Той приключи с успеваемост в стрелбата от средно разстояние 50%, както и 25% зад дъгата и 100% от линията за изпълнение на наказателни удари.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани