12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаВ Гърция с високи очаквания към Везенков

В Гърция с високи очаквания към Везенков

От Gazzetta.gr. с похвали за българина след силните му изяви в първите два мача от Евролигата

Александър Везенков и впечатляващото му представяне от началото на сезона изстреляха Олимпиакос сред отличниците в Евролигата. Българинът бе с основна заслуга за успехите на своя тим над Баскония със 75:50 и над Реал Мадрид със 74:68.

Изявите на крилото не бяха подминати и от гръцкия Gazzetta.gr., който постави оценки на всеки един от oтборите от най-силната клубна надпревара на Стария континент след първите 2 кръга. Ето и какво пишат от медията за национала:

Александър Везенков има огромен принос за страхотната трансформация на Олимпиакос. Не е преувеличено да се каже, че ако 26-годишният баскетболист остане здрав, то той може да претендира за място в Идеалната петица на Евролигата„, смятат от Gazzetta.gr.

В двете си изиграни срещи досега в Евролигата през новия сезон Александър Везенков записва средно по 16 точки, 6.5 борби и 1.5 откраднати топки при успеваемост в стрелбата от средно разстояние 71.4% и 66.7% от фаул линията.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани