10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългари в чужбинаВ Гърция се жегнаха заради публикация в Twitter за Везенков (видео)

В Гърция се жегнаха заради публикация в Twitter за Везенков (видео)

От квалификациите за световното първенство припомниха на Сакраменто за българина

В Гърция не приеха никак добре публикация за Александър Везенков в официалния профил в Twitter на квалификациите за световното първенство през 2023 г. Силното представяне на българина в мача от пресявките за следващия шампионат на планетата срещу Литва накара администратора на акаунта на ФИБА да постави следния текст към видео на крилото:

Надяваме се, че гледате, Сакраменто Кингс!

Според Sport24.gr., подобна публикация е обезпокоителна и смущaваща, тъй като Александър Везенков има договор с Олимпиакос до 2024 г. В него обаче има клауза за откупуване от тим от НБА, която може да бъде активирана до 20 юли.

Наскоро генералният мениджър на „кралете“ Монти МакНайър не скри добрите си думи за 26-годишния баскетболист, след като правата му бяха трейднати в Сакраменто от Кливланд. Това се случи по време на драфта в НБА през миналия месец.

Генералният мениджър на Сакраменто за Везенков: Той е човек, който може да играе на високо ниво (видео)

В момента обаче Александър Везенков е съсредоточен върху изявите си с националния отбор на България, с който участва в квалификациите за световното първенство. 206-сантиметровият баскетболист регистрира дабъл-дабъл – 29 точки и 11 борби при загубата на мъжкия ни представителен тим от Литва със 70:72.

Храбра България измъчи Литва и остана на крачка от още една победа в световните квалификации (видео)

За „лъвовете“ предстои гостуване на Босна и Херцеговина в понеделник (4 юли) в Сараево. Нашите ще гонят задължителна победа, която трябва да бъде с поне 11 точки разлика.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани