10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориВ Гърция очакват завръщането на Василис Спанулис за олимпийската квалификация

В Гърция очакват завръщането на Василис Спанулис за олимпийската квалификация

На 38 години гардът на Олимпиакос не спира да тренира

Селекционерът на Гърция Рик Питино съвсем скоро ще обяви разширения състав за олимпийската квалификация в Канада, която ще се проведе от 29 юни до 4 юли. Според медиите на Стария континент, в ростера ще бъде включен и съотборникът на Александър Везенков в Олимпиакос Василис Спанулис.

В края на октомври 2020 г. 38-годишният гард сподели, че не изключва завръщането си в националния отбор на Гърция. Наскоро самият Питино определи Спанулис като лидера на тима.

Откакто завърши сезона на клубно ниво с Олимпиакос, Василис Спанулис тренира всеки ден, за да си върне формата. В лагера на гръцкия национален отбор са убедени, че той ще помогне по пътя към спечелването на квота за Олимпиадата.

Според информацията, малко вероятно е Янис Адетокунбо да подсили Гърция за мачовете във Виктория в края на следващия месец. Съперници на южните ни съседи ще бъдат Китай и Канада, а в другата група са Чехия, Турция и Уругвай. Само един ще се класира за Игрите в Токио.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани