Турнирът ще бъде и представяне на "акулите" за новия сезон в НБЛ

БК “Black Sharks” Черноморец подготвя мащабен 3х3 фестивал. Запазете си последния уикенд преди края на ваканцията тази луда година, защото 12-13 септември ще бъде истински баскетболен празник за Бургас, обещават организаторите.

В самото начало на Морската градина ще бъдат построени две игрища за 3х3 баскетбол, а Община Бургас любезно ще осигури трибуни за удобство на всички жадни за състезания и феновете им. Организаторите от Черноморец и BULPROS са предвидили надпревари във възможно най-голям брой възрастови групи, от 12-годишни деца до професионалисти.

Всички състезания ще се проведат в двата дни на 3х3 Бургас, като в събота (12 септември) ще се играят мачовете в групите, а на следващия ден (13 септември) – елиминациите и финалите.

Пълната програма и начинът на записване можете да намерите на страницата на турнира в световния 3х3 портал.

За участие е нужно поне един играч да има регистрация на сайта.

Жадните за емоции бургазлии и гостите на града ще могат да се насладят на пълна лятна баскетболна тръпка. Много качествен баскетбол, музика и игри с публиката в неповторима атмосфера на самия бряг на Черно море. Наградите са осигурени от Sport Depot, а от Coca-Cola ще се погрижат всички да са добре хидратирани и в отлично настроение.

За актуална информация около турнира, посетете и Фейсбук страницата 3х3 Burgas Streetball Tournament.

Предишна статияАмерикански гард за Черноморец (видео)
Следваща статияТеглят жребия за новия сезон в НБЛ до дни
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."