8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияВтори пореден бронз за Славия в турнира за Купата при жените (видео)

Втори пореден бронз за Славия в турнира за Купата при жените (видео)

"Белите" надиграха Шампион 2006 в мача за третото място

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Славия завоюва бронзовите медали в турнира за Купата на България при жените. Селекцията, водена от Георги Божков и Гергана Славчева, се наложи над Шампион 2006 с 69:45 в мача за третото място, който се проведе в столичната зала „Триадица“. Това е второ поредно и общо трето подобно отличие за Славия от 2004 г. насам.

НАЙ-ДОБРИ: Валентина Веселинова се отчете със 17 точки за Славия. Валерия Алексиева добави 14 и 5 борби. Вероника Джикова оформи дабъл-дабъл – 13 точки и 12 борби.

Виктория Иванова бе най-резултатна за Шампион 2006 с 12 точки и 5 борби. Микаела Дамянова овладя 10 борби, които допълни със 7 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: След равностойно първо полувреме „белите“ си осигуриха комфортен аванс след силна трета четвърт, в която навъртяха 26 точки срещу 9 за съперника, водени от Вероника Джикова, Валентина Веселинова и Валерия Алексиева. През последната част преднината на Славия стигна до 27 точки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В 19.00 ч. е финалът за Купата на България между Монтана 2003 и Берое. Двубоят можете да проследите в ефира на БНТ 3.

СТАТИСТИКА ОТ СЛАВИЯ – ШАМПИОН 2006

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани