13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНационални отбориВезенков с желание да играе за България през юли

Везенков с желание да играе за България през юли

Същото важи и за Дий Бост

Aлександър Везенков може да играе за България в следващия игрови от световните квалификации през юли. Росен Барчовски разкри, че има уверението на крилото, че иска да се включи към тима ни за двубоите срещу Литва и Босна и Херцеговина през лятото.

Желание да играе за България има и натурализираният гард Дий Бост, с когото първоначалната уговорка е била да се състезава само на европейското първенство. Селекционерът Росен Барчовски очаква и възстановяването на трима важни състезатели – Чавдар Костов, Станимир Маринов и Йордан Минчев.

По повод затрудненията с настаняването на отборите в Ботевград за квалификационния прозорец през юли, Росен Барчовски обясни, че засега „Арена Ботевград“ остава основен вариант за домакин на световната квалификация България – Литва, като евентуално преди това подготовката ще протече в Самоков.

Ние много искаме да се играе в Ботевград. Заслужават го, защото се създаде страхотна атмосфера в последния мач. Има проблем с настаняването на нашия отбор и на Литва. Мислим варианти. Резервирали сме Самоков. Много е вероятно да проведем там подготовката, а мача да го изиграем в Ботевград. Ще видим как ще стане с настаняването на Литва, най-вероятно ще е в София. Ще говорим с тях, все пак по магистралата е 40-45 минути. Не е толкова страшно. Например ние в Чехия бяхме настанени на 40 минути от залата, където играхме. Така че натам вървят нещата, към Ботевград“, заключи Барчовски.

Наградиха националите за Отбор на месеца

ПрезGoogle
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани