8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаВезенков: Свършихме добра работа, но трябва да поправим грешките си

Везенков: Свършихме добра работа, но трябва да поправим грешките си

Знаехме, че трябва да контролираме темпото в защита срещу ПАО, добави българинът

Александър Везенков и Олимпиакос спечелиха гръцкото дерби в Евролигата. Българинът и съотборниците му се справиха с Панатинайкос със 78:71 като гости в мач от 2 кръг в турнира на богатите.

Наблюдавахме какво се случва при визитата на Панатинайкос в Русия в предишния кръг. Знаехме, че трябва да контролираме темпото в защита. Някъде в третия период го загубихме, но успяхме да се върнем и да вземем победата”, заяви Александър Везенков пред гръцките медии.

Василис Спанулис, Йоргос Принтезис и Костас Слукас имат опит и трофеи, а това ще помогне на тима. Те знаят кога да кажат още нещо, държат ни будни. Изявите на Принтезис в този двубой бяха невероятни”, добави крилото, което бе близо до дабъл-дабъл след 9 точки и 8 борби срещу “детелините”.

Бяхме наясно, че Панатинайкос ще се върне в срещата. Опитахме се да бъдем по-добри психически. Направихме разлика, а това, че нямаше публика ни помогна. Свършихме добра работа, но трябва да поправим грешките си. Трябва да сме готови за всеки мач, каза още Александър Везенков, който се включи от пейката за Олимпиакос и остана в игра 20 минути.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани