13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаВезенков: Никой не е доволен

Везенков: Никой не е доволен

Целта ни беше да играем в плейофите, но не успяхме, заяви крилото на Олимпиакос

Александър Везенков определено е под пара напоследък, а изявите му срещу Химки затвърдиха най-добрия му сезон досега на европейската сцена. Крилото оформи третия си дабъл-дабъл в Евролигата след 20 точки и рекордните за него 11 борби при победата на Олимпиакос с 82:75.

„Не се чувствам добре, защото не постигнахме целите си. Целта ни от началото на сезона бе да играем в плейофите. Не успяхме, така че мисля, че никой не е доволен. Трябва да видим какво се обърка, за да си научим урока и да бъдем по-добри през следващия сезон“, заяви след последния мач на Олимпиакос в Евролигата за 2020/2021 Александър Везенков.

Александър Везенков достига до КПД 20 или по-висок в три поредни срещи в турнира на богатите, като вкарва 15 или повече точки в 5-те си последни двубоя. На сметката си през този сезон той оставя средно по 11.5 точки и среден коефициент 14.

Везенков отново блести, стана реализатор №1 на Олимпиакос в Евролигата през сезона (ВИДЕО)

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани