12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаВезенков: Ние сме добър тим, остава да го докажем

Везенков: Ние сме добър тим, остава да го докажем

Новите играчи се приспособяват към отбора, допълни крилото на Олимпиакос

Александър Везенков и съотборниците му от Олимпиакос се отправиха към Испания, където през следващата седмица ще изиграят няколко контроли. Българинът и тимът му ще се изправят срещу Валенсия на 12 септември.

Между 15 и 16 септември Александър Везенков и компания ще участват на турнир на испанска земя. В първия ден от надпреварата те ще играят срещу френския АСВЕЛ. Другите тимове са Валенсия и Байерн Мюнхен.

Ще играем контроли със силни отбори. Ще успеем да проверим колко сме готови 20 дни преди началото на сезона в Евролигата, но и ще видим всичко, върху което сме работили толкова време. Постепенно намираме химията, която искаме да изградим. Изиграхме два приятелски мача срещу Ираклис и сега ще излезем срещу тимове от турнира на богатите. Новите играчи се приспособяват към отбора. Ние сме добър тим и остава да го докажем на терена”, заяви Александър Везенков пред официалния сайт на Олимпиакос.

С тези срещи ще проверим дали ни липсва нещо. Засега всички се справят добре и се опитваме да приемаме това, което иска треньорът от нас. Надяваме се да сме готови за първия мач. Въпрос на индивидуална отговорност е да се пазим извън залата. Що се отнася до пътуването, надявам се да се върнем здрави. Това е нещо, което е част от живота ни сега. Не можем да направим нищо друго, освен да го приемем, да се пазим и да се надяваме, че нещата ще се оправят”, коментира крилото по повод ситуацията с коронавируса и пътуванията.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани