8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаВезенков и Олимпиакос отстъпиха на АСВЕЛ в Испания (видео)

Везенков и Олимпиакос отстъпиха на АСВЕЛ в Испания (видео)

Крилото с 6 точки за гръцкия гранд в първия мач от турнира във Валенсия

Александър Везенков и Олимпиакос допуснаха първа загуба в контролите си от предсезонната подготовка. Българинът и тимът му не успяха срещу АСВЕЛ след 57:74 в първия мач от приятелския турнир, който се провежда в испанския град Валенсия.

206-сантиметровото крило се включи от пейката за Олимпиакос, като се задържа на паркета 20 минути. 25-годишният баскетболист се разписа с 6 точки, 4 борби, 1 асистенция и 1 открадната топка. При стрелбата си той бе 2/3 от средно разстояние и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Най-резултатен от неговите съотборници бе Октавиъс Елис, реализирал 12 точки. Хасан Мартин бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 10 и 10 борби.

Ерелик Фрийман бе най-добър за АСВЕЛ с 14 точки. Мустафа Фал и Норис Коул останаха с по 12.

Двата състава бяха равностойни под двата ринга, като гръцкият гранд овладя 31 срещу 30 борби за АСВЕЛ. Французите обаче показаха по-точен мерник в стрелбата от тройката – 12/28 срещу 1/14 за Олимпиакос.

Утре (16 септември) от 17.30 ч. Александър Везенков и компания ще играят срещу Байерн Мюнхен, загубил от Валенсия със 76:84.

СТАТИСТИКА ОТ АСВЕЛ – ОЛИМПИАКОС

ASVEL downs Olympiacos from deep

Highlights…ASVEL – #OlympiacosBC 74-57

Публикувахте от Olympiacos B.C. в Вторник, 15 септември 2020 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани