10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаВезенков и Олимпиакос не намериха отговор на ЦСКА Москва (видео)

Везенков и Олимпиакос не намериха отговор на ЦСКА Москва (видео)

Българинът се завърна в игра за гръцкия гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: След едноседмична пауза заради карантина от коронавирус, Александър Везенков се завърна в Евролигата. Българинът и неговият Олимпиакос отстъпиха на ЦСКА Москва с 61:80 като гости в мач от 12 кръг в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: 206-сантиметровото крило се задържа на паркета 9 минути за Олимпиакос, в които се отчете с 2 точки и 1 борба. При стрелбата си Александър Везенков бе 2/3 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите съотборници Хасан Мартин и Йоргос Принтезис нанизаха по 10 точки.

Майк Джеймс бе най-резултатен за ЦСКА Москва с 16 точки, 7 борби и 7 асистенции. Торнике Шенгелия финишира с 10.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: В началото на двубоя Александър Везенков и компания бяха по-съсредоточени и дръпнаха със 17:9. До почивката обаче ЦСКА Москва направи обрат и дръпна с аванс от 10 точки за 39:29, като до финалната сирена домакините не изпуснаха инициативата.

И ОЩЕ: “Червено-белите” имат в актива си 5 победи и 5 загуби, което ги поставя на 10-то място в класирането. Московчани пък се изкачиха първи с баланс от 9-3.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 декември Александър Везенков и Олимпиакос ще гостуват на Цървена Звезда, а ден по-късно ЦСКА Москва ще се изправи срещу Химки.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА МОСКВА – ОЛИМПИАКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани