10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаВезенков и Олимпиакос изтърваха Реал Мадрид след продължение (видео)

Везенков и Олимпиакос изтърваха Реал Мадрид след продължение (видео)

Българинът вкара 7 точки срещу "Белия балет"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков и Олимпиакос не успяха да запишат нова победа в Евролигата. Българинът и тимът му изпуснаха Реал Мадрид с 82:86 след продължение в двубой от 15 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: 206-сантиметровото крило се включи от пейката за Олимпиакос, като остави срещу името си в статистиката 7 точки и 6 борби за 26 минути. При стрелбата си националът бе 1/1 от средно разстояние, 1/2 зад дъгата и 2/3 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите съотборници Хасан Мартин и Шакил МакКисик се отчетоха с по 18 точки. Костас Слукас наниза 11 плюс 7 асистенции.

Николас Лапровитола бе най-добър за Реал Мадрид с 19 точки и 6 асистенции. Уолтър Таварес оформи дабъл-дабъл – 13 и 10 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Двата състава не излъчиха победител в редовното време, приключило при равенство – 69:69 след два успешни наказателни удара на Костас Слукас. В допълнителните 5 минути надлъгването продължи преди тройка на Серхио Люл и няколко успешни наказателни удара на Николас Лапровитола да сложат точка на спора с крайното 86:82.

И ОЩЕ: Гръцкият гранд е с баланс от 7-7 и заема девето място в класирането, докато “Белият балет” има 10 успеха и 5 поражения и е четвърти.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 декември Олимпиакос на Александър Везенков ще гостува на Фенербахче, а ден по-рано Реал Мадрид ще приеме АЛБА Берлин.

СТАТИСТИКА ОТ ОЛИМПИАКОС – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани