21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Явно не съм мотивирал моите играчи достатъчно

Васил Евтимов: Явно не съм мотивирал моите играчи достатъчно

Mачът се реши в малките детайли, добави наставникът на Черноморец

Искам да кажа, че вината я поемам аз като треньор. Явно не съм мотивирал моите играчи достатъчно да спечелят този мач. Поздравявам Берое, видя се, че игра по-добре. Крайната разлика е 4 точки, но мачът се реши в малките детайли. Допуснахме да ни вземат борбата под нашия кош няколко пъти, Дианте Болдуин изгуби топката в края. На някои от играчите не им хареса това, което им казах да се направи. Явно те разбират повече от мен. Казах им, че съм играл достатъчно баскетбол. Поемам вината. Този мач трябва да го забравим. По всяка вероятност няма да завършим на четвъртата позиция. Ако приключим на петата позиция, сигурно отново ще играем с Берое в плейофите. Няма да можем да играем в нашата зала, но ще се подготвим за последните ни две срещи до края на сезона с Черно море и Спартак“, коментира пред Max Sport наставникът на Черноморец Васил Евтимов пред Max Sport след поражението от Берое със 72:76.

Още преди мача знаех, че ще загубим. Това, което показаха момчетата на тренировка, не ми хареса и им го казах. Просто съм бил в тези ситуации много пъти, доста съм тренирал през моя живот. Играчите ми не бяха на 100% готови, това е моя вина. Ако на тренировката аз не съм успял да ги мотивирам, явно е моя грешка. Ще опитам да го поправя и след няколко дни да покажем друго лице“, каза наставникът на бургазлии, които загубиха за 12-ти път в НБЛ.

Джеймс Гавин и в предишния мач отбеляза такива стрелби през Уендъл Люис в Стара Загора. Добър играч е, Уендъл си вдигна ръкатаМоже би трябваше да направим фаул, но ще гледам мача. Поздравявам Берое, пожелавам им успех. Ще се видим на плейофите с тях още веднъж. Всичко е възможно между двата отбора. Разликата е само 4 точки, резултатът е много близък. Просто си допадаме двата тима, играем доста равностойно и мисля, че в плейофите ще продължим по същия начин. Изненади срещу Черно море и Спартак няма да има. Ще съм напълно подготвен в тренировъчния процес в следващите дни. Отборът ще бъде готов да играе и ще излезем с голямо самочувствие. Просто не е било писано да спечелим срещу Берое“, смята Васил Евтимов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани