15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Много ще сме горди, ако успеем да вдигнем трофея пред...

Васил Евтимов: Много ще сме горди, ако успеем да вдигнем трофея пред родната ни публика

Шансът за спечелването на първата ни титла ще даде криле на отбора ни за европейските турнири, казва още треньорът на Черноморец

Старши-треньорът на баскетболния Черноморец (Бургас) Васил Евтимов призова хората в морския град да подкрепят играчите му, които имат историческия шанс да донесат първа титла в мъжкото направление. „Акулите“ елиминираха Рилски спортист на полуфинал, а сега излизат срещу Балкан (Ботевград).

Първите две срещи са в Ботевград, но третият мач е на 1-ви юни в новопостроената и открита преди седмици „Арена Бургас“. Именно за този мач – трети в серията, Евтимов зове за подкрепа. Черноморец гостува на 27 и 29 май, а според регламента на шампионата с трофея ще се окичи отборът, който спечели 3 от 5-те двубоя.

Домакинският ни мач на 1 юни е изключително важен за нас, затова призовавам бургазлии да дойдат и да ни подкрепят в залата. През последните години върнахме Бургас на баскетболната карта на България, а шансът за спечелването на първата ни титла ще даде криле на отбора ни за европейските турнири. Много ще сме горди, ако успеем да вдигнем трофея пред родната ни публика в Бургас. Това е малък жест за огромната подкрепа и любов, които получихме в последните ни домакински мачове“, коментира Васил Евтимов, треньор на Черноморец.

Вратите на „Арена Бургас“ ще отворят в 17.00 ч. на 1 юни, като билети за мача могат да се купят от касите на новооткритата зала в деня на събитието или онлайн от Eventim.bg. Те ще са на цена от 7 лв., като билетите за пенсионерите и учениците ще са намалени на 3 лв.

Децата под 12 години ще бъдат допускани безплатно в залата, но с придружител. Организаторите на събитието са подготвили много изненади за публиката и истинско шоу на полувремето. На място в залата ще могат също да се закупят храна, напитки и фен артикули.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани