9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Доволен съм от моите момчета

Васил Евтимов: Доволен съм от моите момчета

За мен това е истинският баскетбол, смята треньорът на Черноморец

Много съм доволен от моите момчета. Единственото нещо, което ме притеснява е, че имаше едно отпускане. Крайният резултат не показва това, което реално беше целият мач. Ние водихме с 20 точки през голяма част от срещата. Имам 6 играчи с двуцифрен точков актив. За мен това е истинският баскетбол. Както казах, изключително съм доволен. Имахме за задача да спечелим борбата под коша, но я загубихме. Затова пък компенсирахме с грешките – имаме само 12„, анализира играта на своя Черноморец треньорът Васил Евтимов.

Този път съм доволен и от играта на Марвин Смит, който започна да отбелязва и има  50% успеваемост в стрелбата за три точки. Имаме още един мач, с Берое. Ще бъде много трудно да играем в Стара Загора, чийто отбор ще е нахъсан за победа. Същата цел ще преследваме и ние. Надявам се да завършим годината с още една победа срещу Плевен и да станем трети в шампионата, което ще е едно наистина много успешно начало за отбора ни”, каза още наставникът на бургазлии, които спечелиха в Ямбол с 89:84.

“Акулите” захапаха Ямбол (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани