10.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Аз съм голям фен на това мачовете да ги започваме...

Васил Евтимов: Аз съм голям фен на това мачовете да ги започваме сериозно

Когато гостуваш на даден отбор, трябва да си по-концентриран, коментира наставникът на Черноморец

Искам да се извинява на зрителите, защото те бяха свидетели на един много грозен мач от наша страна. Те не заслужават това, споделих на моите играчи в съблекалнята, че не заслужаваха да бъдат излъчени в телевизионен ефир. Мога да обещая, че това ще бъде най-лошият мач на Черноморец този сезон, както и най-ниско резултатният. Имаме 3 тройки и 20 грешки. Ако например бяхме играли срещу Рилски спортист, щяхме да загубим с 40 точки„, коментира пред Max Sport треньорът на Черноморец Васил Евтимов след загубата от шампионите с 57:77.

Вихрено начало на Левски не остави надежди на Черноморец

Аз съм голям фен на това мачовете да ги започваме сериозно, никога не съм обичал, когато стартираме с голям пасив. Когато играеш като гост, тази разлика е много по-трудна за наваксване. Когато гостуваш на даден отбор, трябва да си по-концентриран, иначе нещата няма как да се получат. През миналия сезон бяхме най-добрият тим от гледна точка на борбата под коша. Докато аз съм треньор на Черноморец, този отбор винаги ще бъде най-добър в този показател. Като играч винаги съм се борил, мисля, че това е много важен аспект в баскетбола. Бяхме ужасяващи в офанзивен план, нямахме ритъм. Когато ни пазеха агресивно, ние не можехме да подадем топката под коша на Уендъл Люис. Това е проблем, който трябва да поправим възможно най-бързо“, добави наставникът на бургазлии, които допуснаха първа загуба в НБЛ през този сезон.

Очаквам много сериозна среща с Ямбол в края на седмицата. С тях винаги се получават много сериозни мачове, обичам да играя срещу тях. Доста контроли направихме с тях преди началото на миналия и на този сезон. Те ще бъдат жадни за победа, защото загубиха във Варна с точка. Трябва да покажем съвсем друго лице и да се раздадем малко повече, защото думата „раздаване“ отсъстваше„, завърши Васил Евтимов.
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани