1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияВасил Бачев: Умората се натрупва, не сме роботи

Васил Бачев: Умората се натрупва, не сме роботи

Не искам да се оправдавам, сами си загубихме мача, каза още гардът на Академик

Смятам, че се получи здрав мач, приятен за гледане. Неприятното за нас бе, че не успяхме да се поздравим с победа за края на годината. Поздравявам Черноморец, играха добре. Мисля, че имаха повече точки от втори шанс. Не съм гледал статистика, не ме интересува, няма и да гледам. Тя е за треньорите, да видят къде сме имали пропуски, къде не. Няколко изпуснати шута, няколко грешки в нападение и ако не бяхме ги допуснали, може би щяхме да си вземем мача„, каза пред Max Sport баскетболистът на Академик Васил Бачев след загубата от Черноморец с 88:91.

Имаме някаква тенденция да правим повече грешки. Трябва да работим над това нещо. Може би и умората си казва думата. Това бе десети мач за нас през този месец. Натрупва се, все пак ни не сме роботи. Не се оправдаваме, сами си загубихме срещата. Ще се приспособяваме към програмата и през януари. Пожелавам на всички да сме здрави и без контузии, а другото ще си дойде само. Весели празници“, добави гардът, който завърши с 24 точки за пловдивчани в срещата, от които 5 тройки.

Черноморец спечели в здрава битка в Пловдив

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани