21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаВасилис Спанулис обмисля отказване

Василис Спанулис обмисля отказване

Капитанът на Олимпиакос обаче иска да остане близо до баскетбола

Една от големите звезди на гръцкия баскетбол Василис Спанулис обмисля да се оттегли. Самият той признава, че това време е наближило.

Разбира се, мислил съм. Аз съм на 38 години и съм на път към 39, вероятно това време ще дойде скоро“, казва Василис Спанулис пред френския канал France 24.

Какво ще правя след това, още не знам. Бих искал да продължа да правя нещо, свързано с баскетбола, допълва носителят на 3 трофея в Евролигата с Олимпиакос и Панатинайкос.

Василис Спанулис ще навърши 39 години през август. Договорът му с “червено-белите” изтича в края на сезона. Реализатор №1 на финалите в Евролигата през 2013 г. На сметката си има още 3 приза за MVP на Финални четворки в турнира, а освен това е Най-полезен играч в надпреварата отпреди осем години.

Включен е в Идеалния тим на Евролигата 8 пъти. Играч №1 в най-силната клубна надпревара на Стария континент за последното десетилетие. Във визитката си има множество титли и купи от различни турнири, както в Гърция, така и в Европа и на национално ниво.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани