17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаБългарско присъствие при триумф на португалци в Ботевград

Българско присъствие при триумф на португалци в Ботевград

Елеонора Рангелова бе комисар на третия двубой от квалификациите в Шампионската лига у нас

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Спортинг Лисабон си осигури място във втория етап на квалификациите в Шампионската лига, които се провеждат в Ботевград. Тимът на Луиш Магаляеш надигра Фрибург с 84:78 в първия мач от днешнaтa програма на един от двата турнира от пресявките у нас.

И ОЩЕ: Българско присъствие имаше на секретарската маса в “Арена Ботевград”. Бившата националка на България Елеонора Рангелова за пореден път заслужи доверието на ФИБА и бе комисар на двубой от европейски турнир на клубно ниво.

НАЙ-ДОБРИ: Траванте Уилямс завърши с 23 точки и 7 борби за Спортинг. Джон Фийлдс добави 20 и 11 борби. Джеймс Елисър се разписа с 10 точки. В игра за португалците си появи и бившият баскетболист на Академик Пловдив Шакир Смит.

Брандън Гарет и Арнауд Котюр бяха най-добри за Фрибург с по 15 точки. С екипа на швейцарците на терена бе и Шон Барнет, който преди време бе част от ростера на Рилски спортист.

ПОВРАТНА ТОЧКА: Фрибург и Спортинг не излъчиха победител от дуела под двата ринга, овладявайки по 36 борби. Португалците обаче се възползваха от грешките на съперника и финишираха с 10 откраднати топки срещу 5 за момчетата на Питър Алексич.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 25 септември от 20.00 ч. Спортинг ще излезе срещу по-добрия от двойката Игокеа/Клуж. Победителят ще получи място в групите на Шампионската лига през новия сезон.

СТАТИСТИКА ОТ ФРИБУРГ – СПОРТИНГ  

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани