8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАБруклин с обрат в Бостън (видео)

Бруклин с обрат в Бостън (видео)

Кайри Ървинг и Кевин Дюрант комбинираха 66 точки за Нетс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кайри Ървинг се завърна в Бостън и навъртя 37 точки, за да изведе Бруклин до втора поредна победа в НБА през новия сезон. “Мрежите” ликуваха за първи път далече от у дома след 123:95 над Селтикс.

НАЙ-ДОБРИ: Кайри Ървинг даде тон на Нетс, като бе 7/10 зад дъгата, а освен това допълни сметката си с 6 борби и 8 асистенции. Кевин Дюрант го последва с 29. Карис ЛаВърт се включи от пейката с 10 точки.

Джейлън Браун бе най-резултатен за Бостън с 27 точки и 8 борби. Джейсън Тейтъм се отчете с 20 и 8 борби. Маркъс Смарт остана с 13 точки и 6 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Кевин Дюрант наниза 16 точки през третия период, а Нетс превърнаха дефицит от 3 точки в аванс от 9 за 86:77. Без Дюрант и Ървинг на паркета гостите направиха серия от 9-0 през последната четвърт и дръпнаха с 16 точки.

И ОЩЕ: Двубоят започна с минута мълчание в памет на една от легендите на Бостън и бивш треньор Кей Си Джоунс, който си отиде от този свят навръх Коледа на 88-годишна възраст.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 декември Бруклин ще гостува на Шарлът, а “келтите” ще играят срещу Индиана.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани