21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАБруклин повали Кливланд (видео)

Бруклин повали Кливланд (видео)

"Мрежите" триумфираха за шести път в последните си седем мача в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин спечели за шести път в последните си седем мача в НБА. „Мрежите“ надвиха Кливланд със 117:112 като гости, поставяйки на сметката си 13-та победа в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант вкара 27 точки плюс 6 борби и 9 асистенции за Бруклин. Ламаркъс Олдридж се включи от пейката с 21 и 11 борби. Джеймс Хардън оформи дабъл-дабъл – 14 точки и 14 асистенции.

Дариус Гарланд бе много полезен за Кливланд и също стигна до двойните показатели – 24 точки и 11 асистенции. Лаури Марканен се отчете с 22 и 8 борби. Джарет Алън остана с 20 точки и 15 борби.

КЛЮЧЪТ: Нетс изоставаха със 102:105, но Кевин Дюрант взе нещата в свои ръце с два поредни коша, за да донесе водачеството на своя тим. Тройка на Рики Рубио даде ново предимство на домакините, но Дюрант, Ламаркъс Олдридж и Джеймс Хардън поставиха на таблото 113:108 в полза на Бруклин. В последните 13 секунди на срещата Кевин Дюрант отбеляза четири пъти от фаул линията, за да подпечата успеха на отбора си.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 24 ноември Бруклин ще гостува на Бостън, а Кливланд ще приеме Финикс.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИВЛАНД – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани