8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАБруклин би Милуоки за 1-0, но остана без Джеймс Хардън (видео)

Бруклин би Милуоки за 1-0, но остана без Джеймс Хардън (видео)

Полуфиналите на Изток не започнаха по най-добрия начин за "мрежите"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин стартира с победа участието си във втория етап на плейофите в НБА, макар че остана без една от звездите си Джеймс Хардън. Нетс надделяха над Милуоки със 115:107 у дома, за да поведат с 1-0 победи в серията от полуфиналите на Изток.

И ОЩЕ: Джеймс Хардън напусна паркета в „Барклис сентър“ след по-малко от 1 минута в игра, като повече не се завърна. Гардът е получил травма в подколянното сухожилие и предстои да премине ядрено-магнитен резонанс.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант завърши с 29 точки и 10 борби за Бруклин. Кайри Ървинг добави 25, 5 борби и 8 асистенции. Джо Харис отбеляза 19 точки. Блейк Грифин се отчете с 18 и 14 борби.

Янис Адетокунбо бе над всички за Милуоки с 34 точки и 11 борби. Брук Лопес финишира с 19 и 5 борби. Жрю Холидей остана със 17 точки, 9 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Брук Лопес остави надежди на гостите, след като намали пасива им на 9 точки през последната четвърт. Кевин Дюрант наниза 7 поредни точки, включително тройка, а Бруклин дръпна с 98:82 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач от серията е на 8 юни. 

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – МИЛУОКИ 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани