19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияБранко Миркович отново в България

Бранко Миркович отново в България

Сърбинът с български паспорт ще помага на щаба на Рилски спортист

Бранко Миркович се завръща в Рилски спортист. Сърбинът с български паспорт ще помага на треньорския щаб на самоковци и ще бъде натоварен с мениджърски функции.

Бранко Миркович пристига за първи път в Рилски спортист през 2007 г., като за кратко време се превръща в един от най-постоянните играчи на тима в продължение на два сезона. Носител на трофея в Балканската лига в първия сезон на турнира.

Доброто му представяне не остава незабелязано от Лукойл Академик, след което подписва с клуба през 2009 г. Със „студентите“ Бранко Миркович става шампион на България, след което следва трансфер в босненския Игокеа. През 2011 г. гардът отново става част от Рилски спортист и сезон по-късно помага на клуба да завърши на трето място в шампионата.

Следват трансфери в беларуския Минск, румънския Орадея и естонския Калев. Има мачове и за националния ни отбор. Член и на Залата на славата на ВТБ лигата, където оставя ярка следа след 7 сезона с екипите на Минск и Калев.

ПрезGoogle
ИзточникRilskibasket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани