10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНационални отбориБоян Богданович под въпрос за Евробаскет 2022

Боян Богданович под въпрос за Евробаскет 2022

Крилото пое вината за отпадането на Хърватия от световните квалификации

Националът на Хърватия Боян Богданович може и да не играе на Евробаскет 2022. Двуметровото крило не скри разочарованието си от отпадането на „карираните“ от световните квалификации.

Как съм аз?! Ето, ще бъда честен, вероятно по-зле, отколкото бях в неделя, когато мачът приключи. Мисля, че едва сега, когато се охладих, разбрах къде сме и какви сме. Не може да стане по-лошо. Най-много съм виновен аз. Аз съм най-опитният и трябваше да изведа отбора до победа срещу Финландия. Нямам оправдание за нищо. Финиширахме катастрофално, с толкова много глупости. Затова най-много се обвинявам, сподели пред Sportske.jutarnji.hr Боян Богданович.

Относно Евробаскет, не знам още. Трябва да видим кой ще бъде там„, допълни баскетболистът на Юта в НБА, който финишира със средно по 17 точки, 4.5 борби и 3.5 асистенции в 2-те срещи на Хърватия от последния игрови прозорец на световните квалификации.

На Евробаскет 2022 хърватите ще спорят в Група Ц с Гърция, Естония, Украйна, Великобритания и Италия. Срещите от този поток ще се играят в Милано през септември.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани